Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Optimum Alba Iulia – UTA Arad 0-2 (0-0), la turneul zonal al Elitelor Under 15 | Denis Gligor, penalty ratat în primul mitan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Eșec pentru Optimum Alba Iulia în a doua dispută din cadrul turneului zonal al Ligii Elitelor Under 15, 0-2 (0-0) cu UTA Arad, un meci derulat pe “Cetate” al cărui moment cheie a fost ratarea de către Denis Gligor în minutul 17 a unei lovituri de pedeapsă acordată pentru henț al lui Ene. Însă Cioară, goalkeeperul “Bătrânei Doamne”, a ghicit colțul și a păstrat tabela imaculată.

La reluare și-a intrat în rol Iancu, care a deschis scorul cu un șut superb sub bară (44) și a centrat perfect din corner pentru majorarea avantajului de către Bărbat (47). Zarurile au fost aruncate, chiar dacă arădenii au mai lovit transversala, elevii lui Ioan Herman și Radu Mărginean putându-se considera deja calificați în turneul semifinal cu maximum de puncte și fără gol primit (7-0). Albaiulienii, pregătiți de Gheorghe Bran și Ciprian Selagea, au suferit primul eșec în această stagiune, în a 10-a întâlnire, și marți, în ultima zi a competiției juvenile trebuie să învingă Minaur Baia Mare, dar și așa, pentru a accede în etapa superioară depind de rezultatul confruntării “U” Cluj – UTA Arad.

În celălalt meci al zilei, „U” Cluj – Minaur Baia Mare 4-0 (1-0), cu o triplă Bota

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Optimum: Răzvan Cutean – Darius Horșa, Alberto Vaida, Matei Nicola, Roberto Daven – Fabian Rădac, Sebastian Bran, Mihai Moș – Roberto Baba, Tudor Zoicaș, Denis Gligor; au mai intrat Raul Hudrea, Tudor Pleșa, Ionuț Henegar; rezerve Luca Ivan, Răzvan Clepan, Rafaelo Palco, Rareș Edves, Damian Pop Paștiu, David Ponoran (în lot Raul Miclea.

Ultima zi: *marți, 11 aprilie, ora 10.00: Optimum – Minaur Baia Mare; ora 12.00: „U” Cluj – UTA Arad


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea