Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Pe „Cetate”, turneu zonal Liga Elitelor Under 15, cu Optimum Alba Iulia, „U” Cluj, UTA Arad și Minaur Baia Mare, în perioada 7-11 aprilie!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Optimum Alba Iulia va găzdui pe Stadionul „Cetate”, în perioada 7-11 aprilie, unul dintre cele 4 turnee zonale ale Ligii Elitelor Under 15, oponentele formației din Cetatea Marii Uniri fiind „U” Cluj, UTA Arad și Minaur Baia Mare.

Optimum Alba Iulia va deschide fiecare dintre cele 3 zile, cu primul meci, la ora 10.00.

Pe de altă parte, sâmbătă, 1 aprilie, la ora 16.00, la Drâmbar, pe arena „Mureșul”, în primul tur al Cupei României, Optimum Alba Iulia – „U” Cluj, un meci care se va juca și în deschiderea turneului zonal

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Va fi o perioadă plină de fotbal pe arena albaiuliană, întrucât sâmbătă, 8 aprilie, se va disputa și derby „de Alba” în Seria 9, play-off, între divizionarele terțe CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir.

Echipa pregătită de antrenorii Gheorghe Bran și Ciprian Selagea a câștigat Seria 13, cu 6 victorii și două remize, calificându-se între primela 16 formații din țară la acest nivel competițional. UTA Arad s-a impus în Seria 14 (9 succese și o remiză), „U” Cluj  a fost prima în Seria 15 (7 meciuri adjudecate și un eșec), iar Minaur Baia Mare s-a impus la mare luptă în Seria 16 (un punct în fața LPS Satu Mare, după 5 victorii, două egaluri și un insucces).

Program: *vineri, 7 aprilie, ora 10.00: Optimum Alba Iulia – „U” Cluj; ora 12.00: UTA Arad – Minaur Baia Mare

*duminică, 9 aprilie, ora 10.00: UTA Arad – Optimum; ora 12.00: Minaur Baia Mare – „U” Cluj

*marți, 11 aprilie, ora 10.00: Optimum – Minaur Baia Mare; ora 12.00: „U” Cluj – UTA Arad


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea