Rămâi conectat

Curier Județean

Stabilirea bugetului de venituri si cheltuieli ale bazei de tratament și agrement Băile Sărate Ocna Mureș. Proiectul, pe masa consilierilor județeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stabilirea bugetului de venituri si cheltuieli ale bazei de tratament și agrement Băile Sărate Ocna Mureș. Proiectul, pe masa consilierilor județeni

Pe masa consilierilor județeni din Alba se află două proiecte de hotărâre pentru Baza de tratament și agrement Băile Sărate Ocna Mureș, pentru aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli, dar și modificarea unor articole la Acordul de asociere.

Prin adresa nr. 12/17 octombrie 2022, Societatea „Baza de tratament și agrement Băile Sărate Ocna Mureș” SA, înregistrată la registratura Consiliului Judeţean Alba cu nr. 22147 din 18 octombrie 2022, prezintă spre aprobare Consiliului Judeţean Alba, Bugetul de venituri şi cheltuieli pentru anul 2022, sub forma şi structura aprobată de Ministerul Finanțelor Publice.

Societatea a fost înființată la data de 30.06.2022 prin Hotărârea Consiliului Județean Alba nr.188, respectiv Hotărârea Consiliului Local Ocna Mureș nr. 140. La elaborarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2022 s-a estimat începerea activității din luna noiembrie 2022.

Principalele prevederi ale bugetului de venituri si cheltuieli pe anul 2022, sunt:

Venituri totale prognozate în sumă de 887.500 lei;
Cheltuieli totale prognozate în sumă de 878.663 lei;
Profit brut estimat în sumă de 8.837 lei;

La momentul actual execuția lucrărilor la obiectivul de investiții „Amenajare bază de tratament și agrement în orașul Ocna Mureș” este finalizată, fiind în faza de prerecepție.

Baza de tratment și agrement reprezintă pentru orașul Ocna Mureș și pentru județul Alba un reper major în dezvoltarea potențialului turistic și balneoclimateric al zonei.

Având în vedere că execuția lucrărilor a fost finalizată, valoarea finală a acestora, inclusiv utilajele și echipamentele tehnologice, este de 36.103.856,48 lei.

De asemenea, în urma finalizării procedurii de achiziție publică și a semnării contractelor pentru dotările Bazei de tratment și agrement Ocna Mureș, valoarea totală a acestora este de 4.246.102,43 lei.

În acest acest context este necesară revizuirea valorii totale a investiției prin actualizarea valorică a cheltuielilor cu investiția de bază (construcții, instalații, utilaje și echipamente tehnologice) și a dotărilor Bazei de tratment și agrement Ocna Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta

Bera Larisa

Publicat

în

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta Anvelopele sunt unele dintre cele mai importante elemente de siguranță ale mașinii. Totuși, fiind confecționate din cauciuc, acestea se uzează în timp și necesită înlocuire după o anumită perioadă. Află la câți kilometri ar trebui schimbate anvelopele de vară și în ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea