Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

IȘJ Alba: Întâlnire transnațională de proiect Erasmus cu reprezentanți ai instituțiilor partenere din Italia, Lituania, Spania și Belgia

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Întâlnire transnațională de proiect Erasmus+ ”ECO-IN – Algorithm for New Ecological Approaches to Inclusion”- 612163-EPP-1-2019-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN.

În perioada 4-5 octombrie 2022, Inspectoratul Școlar Județean Alba a fost gazda celei de a treia reuniuni transnaționale cu prezență fizică, în cadrul proiectului Erasmus+ ”ECO-IN – Algorithm for New Ecological Approaches to Inclusion”- 612163-EPP-1-2019-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN, proiect cofinanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+, acțiunea cheie 3.

O delegație formată din reprezentanți ai instituțiilor partenere din Italia, Lituania, Spania și Belgia s-au alăturat echipei din România și timp de 2 zile s-au desfășurat activități propuse în cadrul parteneriatului.

Obiectivele principale ale reuniunii de proiect au fost: monitorizarea progresului, evaluarea și planificarea activităților, efectuarea unei vizite la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Alba Iulia, partener asociat în cadrul proiectului și stabilirea centrului pro-social în cadrul unității de învățământ, reconfirmarea planului activităților ce urmează a fi derulate.

Proiectul ”ECO-IN – Algorithm for New Ecological Approaches to Inclusion”- 612163-EPP-1-2019-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN propune un model de formare nou și inovator pentru a genera școli și comunități incluzive. Printr-o abordare ecologică și bazată pe dovezi științifice, ECO-IN promovează participarea activă a profesorilor, a directorilor unităților de învățământ, a factorilor de decizie, a părinților și familiilor.

Acest parteneriat reunește 7 parteneri din 5 țări europene: UNIVERSITA DEGLI STUDI DI PERUGIA-Italia (coordonator), FORMA.AZIONE SRL- Perugia-Italia, INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN ALBA-România, LIETUVOS SVIETIMO IR MOKSLO PROFESINE SAJUNGA- Lituania, MIRADA LOCAL SL-Spania, SOLIDAR FOUNDATION FOR HUMANITARIAN, DEVELOPMENT AND EUROPEAN COOPERATION-Belgia, Universita’ degli Studi di Urbino Carlo Bo-Italia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat ARESTAT preventiv și plasat sub control judiciar, după ce a fost prins „mort” de beat pe o stradă din Alba Iulia. Avea o alcoolemie de peste 2 g/l alcool pur în sânge

Bera Larisa

Publicat

în

Bărbat ARESTAT preventiv și plasat sub control judiciar, după ce a fost prins „mort” de beat pe o stradă din Alba Iulia. Avea o alcoolemie de peste 2 g/l alcool pur în sânge Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, la data de 26.09.2024, față de numitul N.I. s-a dispus luarea măsurii preventive a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea