Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO Raed Arafat: “La Alba urmează comasarea dispeceratului ambulanţei cu dispeceratul ISU”

Bogdan Presecan

Publicat

în

„Una dintre cele mai importante chestiuni pe care pot să o spun este că urmează comasarea dispeceratului ambulanţei cu dispeceratul ISU. Acest lucru va da o capacitate mai mare de coordonare şi o coordonare mult mai bună a echipajelor într-un mod comun. Fiind şi echipajele ambulanţei şi a SMURD-ului, şi partea de descarcerare, vor putea răspunde mai bine, vor putea gestiona resursele mai bine. Aceasta este o etapă pe care o să o vedem în Alba cel mai curând”, a declarat Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, aflat vineri 27 aprilie, la Sebeş unde a participat la inaugurarea SMURD Sebeş.

Oficialul Ministerului a spus că a discutat şi cu această ocazie despre comasare cu inspectorul şef, Dorel Sofica şi cu directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, doctorul Marius Şuluţiu, şi că în tară funcţionează deja 12 dispecerate comasate între pompieri şi ambulanţă care au arătat rezultate foarte pozitive. Cel mai apropiat exemplu de judeţul Alba din punct de vedere geografic este Sibiu, dar şi judeţul Mureş, unde funcţionează de mult acest sistem integrat.

În ceea legătură cu efectele pe care le va avea această comasare a dispeceratului ambulanţei cu dispeceratul ISU şi data la care acest lucru se va produce efectiv, vom reveni într-un articol viitor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

18 iulie: Se stingea din viață Regina Maria, femeia care a influențat cel mai mult istoria României

Ziarul Unirea

Publicat

în

18 iulie: Se stingea din viață Regina Maria, femeia care a influențat cel mai mult istoria României Deși nu era româncă, odată venită în România ca soție a viitorului rege Ferdinand (numit Ferdinand Întregitorul sau Ferdinand cel Bun) Regina Maria a devenit femeia care a influențat cel mai mult istoria României. În bine! Nepoată atât […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea