Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Ziua Copilului la Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos: O zi specială pentru preșcolarii și elevii instituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Ziua Copilului la Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos: O zi specială pentru preșcolarii și elevii instituției

Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos a organizat marți, 31 mai 2022, o zi specială pentru preșcolarii și elevii instituției. La inițiativa doamnei director, profesor Cristian Emilia Adriana, cadrele didactice le-au pregătit copiilor o zi de neuitat, cu multe activități pline de surprize. Pentru a crea o atmosferă dedicată Zilei Copilului au fost achiziționate baloane colorate, iar școala a fost înfrumusețată cu lucrările copiilor.

CITEȘTE ȘI: Mesaje de 1 Iunie, Ziua Copilului. Ce SMS-uri, felicitări, urări le poţi trimite celor pe care îi consideri copii

Programul a inclus și un carnaval la care copiii s-au prezentat plini de farmec, costumându-se în personajele preferate. A urmat ,,Parada costumelor ECO” unde copiii au încântat prin costumele special pregătite din materiale ecologice. În continuare s-au derulat momente alese de cântec,poezie,dans,jocuri,concursuri și distracții în cadrul secțiunii,,Copiii au talent”.

CITEȘTE ȘI: MESAJE, FELICITĂRI și URĂRI de La mulți ani pentru copii

Voioșia și buna dispoziție au fost permanent susținute atât de cei mici,cât și de cei mari.

Au participat toți preșcolarii și elevii Școlii Gimnaziale Crăciunelu de Jos supravegheați de educatoarele,învățătoarele și profesorii lor,precum și doamna primar Lenuța Bubur.

La finalul activităților,doamna director Cristian Emilia Adriana,i-a felicitat pe copii pentru programul prezentat și i-a îndemnat să-și trăiască frumos copilăria și să o păstreze curată în suflet pentru că aceasta este inima tuturor vârstelor. Copilăria este cea mai minunată perioadă a vieții lor.

Pentru că 1 Iunie,Ziua Internațională a Copilului,trebuie să însemne multe bucurii pentru copii și o atenție deosebită,toți copiii au primit înghețată,borcane cu miere,sucuri,alte dulciuri și baloane colorate.
D-na director Cristian Emilia Adriana a mulțumit ,,prietenilor”,care la solicitarea acesteia,au acceptat să sponsorizeze acest eveniment:Primăria și Consiliul Local Crăciunelu de Jos,Alpin 57 Lux S.A, Apidava SRLși Asociației părinților din Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea