Rămâi conectat

Curier Județean

24 mai. Lansare de carte: „O singură inimă”, a Florinei Nina Breazu, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 mai. Lansare de carte: „O singură inimă”, a Florinei Nina Breazu, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

O singură inimă, a Florinei Nina Breazu, lansată public de Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia

Marți, 24 mai 2022, de la ora 18.00, vă invităm la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, în Sala de sport „Nicușor Marcu”, unde va avea loc lansarea cărții „O singură inimă”, de Florina Nina Breazu.

„Doresc ca prin această carte să transmit un mesaj, acela de a ne iubi și de a ne ajuta aproapele necondiționat, de a-i întinde o mână de ajutor atunci când strigă după el, de a-l îmbrățișa cu tot sufletul. Să ne urmăm întotdeauna visul! Când îl avem pe Dumnezeu în suflet, totul este posibil! Să căutăm oamenii noștri, acei oameni devotați, sinceri și loiali. Să căutăm acei oameni pozitivi, acei oameni care te ajută să evoluezi, care știu să te pună în valoare, acei oameni care știu să te mustre cu blândețe. Să învățăm copiii și nepoții să țină fruntea sus cu demnitate, să fie drepți și corecți, să aibă respect față de părinți și bunici, față de cei care le-au pus pentru prima dată condeiul și ceaslovul în mână, să iubească tradiția și spiritualitatea românească…învățați-i pe ei! Nu lăsați clipa să treacă pe langă voi și nici timpul să vă ia clipa! NIHIL SINE DEO!”, transmite autoarea.

Volumul va fi prezentat de prof. Daniela Floroian, moderatorul activității la care sunteți așteptați cu tot dragul, pentru a susține acest debut în proză al Florinei Nina Breazu, de meserie economist, iar „de caracter”, un mare om!
La final, elevi ai Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia vor oferi un moment artistic, urmat de un recital susținut de interpreta Maria Dan Păucean.

Evenimentul de marți, 24 mai 2022, are loc în cadrul proiectului 3.17 Lansări și prezentări de carte, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL într-o familie din Zlatna: Un bărbat s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a agresat concubina și pe alți membrii ai familiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-o familie din Zlatna: Un bărbat s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a agresat concubina și pe alți membrii ai familiei Un bărbat din Zlatna s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a agresat concubina și pe alți membrii ai familiei. Citește și: SCANDAL în Alba Iulia: 4 bărbați din Bistra, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea