Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Centru civic cu promenadă, totem publicitar și parcare, în comuna Întregalde: Licitația, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Centru civic cu promenadă, totem publicitar și parcare, în comuna Întregalde: Licitația, lansată în SEAP

Primăria comunei Întregalde a lansat vineri, 6 mai, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru execuția lucrărilor în cadrul proiectului initulat „amenajare centru civic, comuna Întregalde”, județul Alba.

Valoarea totală estimată a contractului este de 225.246,96 de lei, fără TVA.

Amplasamentul se află în comună Întregalde, în intravilanul localității, reprezentând curtea dinspre stradă a incintei în care funcționează Primăria și Căminul Cultural.

Obiectivul specific al investiției constă în amenajarea unui spațiu exterior public cu scopul creeri unui cadru plăcut pentru activitățile de socializare ale locuitorilor (în special a celor tineri)

Prin realizarea acestui proiect se urmărește crearea unui spațiu optim rezolvat din punct de vedere funcțional și estetic, cu un impact pozitiv asupra mediului natural și social.

Astfel se va realiza ridicarea calității amplasamentului, creșterea gradului de dotare a zonei și mărirea confortului urban.

Proiectul presupune:

  • realizarea unei zone de promenadă;
    amenajarea aleilor carosabile și a unei parcări în interiorul amplasamentului;
    dotarea cu mobilier urban, în vederea îmbunătățirii și reabilitării infrastructuri publice urbane a sitului;
    amplasarea unui totem publicitar la intrarea în incintă;
    amplasarea unei troițe în incintă
    regazonarea zonei afectate în urmă lucrărilor și popularea cu vegetație înalta, medie și joasă a zonei de vest a incintei.

Zonele verzi care vor fi amenajate sunt proiectate pentru a îndeplini cerințele de recreere ale locuitorilor zonei și de ridicare a calității mediului. Lucrările care se vor execută presupun reabilitarea întregului amplasament. În prezent spațiile amenajate nu prezintă atractivitate din lipsei unei proiectări unitare. A fost creat un echilibru între aspectele vizuale și cele funcționale prin folosirea de materiale cu plasticitate ecologică mare, adoptate condițiilor de mediu corespunzătoare acestei zone rurale.

Proiectul propune creșterea de facilitați pentru locuitorii din comună întregalde. ceea ce va conduce la creșterea confortului și calității vieții populației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea