Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, Metalurgistul Cugir – Unirea Ungheni | Un punct: accederea la baraj, Sabău – nou antrenor la oaspeți

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, de la ora 18.00, se dispută un nou derby între Metalurgistul Cugir și Unirea Ungheni, formațiile clasate pe podiumul Seriei a 9-a, joc contând pentru etapa a 7-a a play-off-ului.

Dup intermediara de miercuri, în care au învins la Cluj, „roș-albaștrii” sunt la 7 puncte în fața contracandidatei din Mureș (la fel ca la finele anului trecut) și au nevoie de o remiză pentru a rezolva și din punct de vedere matematic prezența pentru al doilea sezon consecutiv la barajul pentru accederea în liga a 2-a (în semifinalele barajului va fi dublă cu Minaur Baia Mare, campioana Seriei a 10-a, în 25 și 28 mai).

„Am învățat ceva în acest play off, că nu ai timp de supărări. Sâmbătă trebuie să trecem un alt examen, la finele căruia sperăm să fim 100 la sută la baraj”, a punctat Lucian Itu.

Vor absenta din distribuția gazdelor Tăban și P. Păcurar, indisponibili de durată, în vreme ce I. Grozav încă nu este restabilit 100 la sută (nu s-a antrenat).

*Flavius Sabău, noul antrenor al Unirii Ungheni

Până în prezent, în această ediție s-au înregistrat în jocurile directe de la Cugir două remiza cu același scor, 1-1 (în 4 decembrie, runda a 15-a a sezonului regular, respectiv în 2 aprilie, prima etapă din play-off, cu o egalarea reușită de Al. Rus în minutul 90). La Ungheni, victoriile au fost împărțite: în toamnă s-au impus vizitatorii, scor 2-1 (R. Opric a apărat un penalty executat în actul secund de Istrate și faza următoare Șaucă a marcat), iar în această primăvară, în Vinerea Mare s-a impus Unirea. Vizitatorii au condus la pauză, 1-0, însă la reluare, în 3 minute, gazdele au întors scorul egalarea fiind reușită de cugireanul Marian Codrea, la prima reușită a carierei împotriva formației din orașul natal. Frații Emanuel și Marian Codrea au din această săptămână un nou antrenor: Flavius Sabău (37 de ani), ce s-a despărțit de Șoimii Lipova după 6 ani și jumătate.

Foto: Unirea Ungheni (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea