Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL la un supermarket din Alba Iulia: Doi bărbați s-au ales cu amendă de 200 de lei și un avertisment scris

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la un supermarket din Alba Iulia: Doi bărbați s-au ales cu amendă de 200 de lei și un avertisment scris

În urma unui apel la 112, miercuri 4 mai, în jurul orei 22.00, un echipaj de jandarmerie a intevenit de urgență la sediul unui supermarket din municipiul Alba Iulia. Ajunși la fața locului jandarmii au identificat doi bărbați care făceau scandal în interiorul magazinului, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

În urma acțiunii jandarmilor s-a prevenit escaladarea conflictului, iar cele două persoane au fost sancționate conform legii cu suma de 200 de lei și un avertisment scris.

Reamintim că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se sancționează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei, iar în cazurile în care faptele sunt săvârșite în incinta unei instituții de învățământ, a unei instituții de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, sancțiunile aplicabile sunt amenzile de la 1.000 lei la 3.000 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”

Bera Larisa

Publicat

în

Rezultate remarcabile pentru ISU Alba: Popa Ioan și Avram Mihai au obținut locul I, la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier” Patru pompieri din cadrul ISU Alba au participat în cursul acestor zile la etapa națională a Concursului “Cel Mai Puternic Pompier”, care a reunit aproape 100 de salvatori militari din 28 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea