Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Comunicat de presă| Florin Roman, deputat PNL de Alba: Debirocratizarea pentru energie verde și agricultură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Roman, deputat PNL de Alba: Debirocratizarea pentru energie verde și agricultură

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a adoptat un proiect de lege, pe care l-am inițiat ca deputat liberal, impreuna cu ex-deputatul Claudiu Racuci, referitor la debirocratizare.

Legea prevede exceptarea de la obținerea avizelor pentru Autorizațiile de construire, in cazul anexelor gospodărești din jurul exploatațiilor agricole, dar și pentru montarea panourilor solare care produc energie verde. In calitate de fost presedinte al Comisiei de Administrație Publica, am initiat și transformat in lege mai multe proiecte de lege, care au însemnat fie reducerea numărului de avize pentru autorizații, fie eliminarea lor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru ca simplificarea procedurilor și debirocratizarea, înseamnă mai putine cozi și mai putine bătăi de cap. In cazul montării panourilor foto-voltaice și a echipamentelor necesare pentru producerea energiei verzi, simplificarea va ajuta și la creșterea gradului de absorbție al fondurilor europene.

Deputat Florin Roman, vicepreședinte al Camerei Deputatilor


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea