Rămâi conectat

Ştirea zilei

Polițistul din Alba acuzat că și-ar fi violat fiul minor, trimis în judecată: Victima, cu care se închidea într-o cameră numită „închisoare”, are 5 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițistul din Alba acuzat că și-ar fi violat fiul minor, trimis în judecată: Victima, cu care se închidea într-o cameră numită „închisoare”, are 5 ani

Agentul principal de poliţie din Alba Iulia, angajat la Serviciul Paşapoarte, acuzat că și-ar fi violat fiul de numai 5 ani, a fost trimis în judecată.

Bărbatul (A. M. M.) a fost arestat preventiv pe data de 24 martie 2022, la Judecătoria Alba Iulia. Acesta lucrează de mai mulţi ani la Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte, subordonat Instituţiei Prefectului Alba şi este absolvent de Teologie.

Dosarul privind fapta de viol a fost înregistrat joi, 14 aprilie, la Judecătoria Alba Iulia.

Între timp, contractul de muncă al acestuia a fost suspendat.

„În cursul anului 2021, inculpatul M., profitând de vârsta fiului său minor, în vârstă de 5 ani la data faptelor, în mod repetat, a întreţinut cu acesta raporturi sexuale orale (l-a pus pe minor să exercite astfel de raporturi sexuale asupra sa, respectiv a exercitat acte sexuale orale asupra minorului), faptele având loc într-o cameră a locuinţei lor din Alba Iulia, unde se închideau sub pretextul că joacă un joc intitulat „Închisoarea”.

În aceeaşi împrejurare în care aveau loc raporturile sexuale orale, inculpatul îi arăta fiului său minor, utilizând telefonul mobil, poze în care apăreau persoane de sex masculin dezbrăcate şi în care îşi expuneau organele sexuale”, se precizează într-un răspuns al Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Poliţistul a contestat măsura arestării preventive, dar Tribunalul Alba a decis să îl menţină după gratii.

”Punerea în mişcare a acţiunii penale şi formularea propunerii de luare a măsurii arestării preventive sunt etape procesuale reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului şi prevenirea săvârşii unor alte infracţiuni, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a mai precizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul este despărţit de soţie, recent având loc un proces pentru a se stabili programul de vizitare al copilului.

Surse din anchetă susţin faptul că mama băiatului a decis că ar fi de ajutor pentru minor să fie consiliat de un psiholog. În timpul discuţiei cu psihologul, băiatul a povestit ceea ce s-ar fi întâmplat între el şi tatăl său.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea