Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Remiză încinsă în “Arini” la derby-ul LPS Sebeș – CSM Reșița la Under 19

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Remiză încrâncenată în “Arini” în derby-ul play-off-ului Seriei a 7-a la Under 19, în disputa dintre primele două clasate, contând pentru etapa a 7-a. LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș a remizat cu CSM Reșița, scor 2-2 (1-1), într-un meci încins, cu 3 eliminări (oaspeții au avut două “roșii”, prin cumul de avertismente, în minutele 37 și 67, iar Szekely, de la gazde a plecat la vestiare în minutul 87, pentru bruscarea unui adversar).

Liderul a condus în două rânduri, cu goluri în minutele 7 și 56, dar a fost egalat de fiecare dată, prin reușitele lui Stan (7) și Grecu (78). Au fost și faze litigioase, în minutul 70 echipei gazdă fiindu-i anulat un gol în minutul 70, după ce inițial reușita a fost validată de central, care a arătat centrul terenului!  În această ediție disputele între cele două combatante au fost încinse. Mai întâi, în sezonul regular gazdele au pierdut 0-3 la “masa verde” întrucât nu a fost asistență medicală, revanșându-se în Banat unde au câștigat 1-0. A venit jocul de la Sebeș din Cupa României, cu două eliminări și calificarea dramatică a oaspeților după lovituri de pedeapsă. Antrenorul Cosmin Groza a mizat pe Ifrim – Stanciu, Fleacă, Stan, Dărămuș, Popescu, Cîmpean, Avram, Grecu, Buhazi, Hăprianu; au mai intrat Vințan, Szekely, Osz-Strakator, Tutelea, Marcu (rezervă Groza). LPS Sebeș este pe locul 2 (un punct peste Pandurii Tg Jiu), cu 38 de puncte (golaveraj 16-9), iar duminică, 10 aprilie, de la ora 12.00 joacă la LPS Tg. Jiu (locul 6).

La Under 17, în play-out, s-a înregistrat o remiză albă în disputa LPS Sebeș – Luceafărul Oradea (prima clasată). Echipa lui Doru Oancea, la prima reprezentație internă, nu a pierdut și nu a primit gol în acest an. LPS Sebeș a strâns 20 de puncte (golaveraj 9-4), este pe poziția a 3-a, iar sâmbătă, se deplasează la Caransebeș (meci la ora 14.00) pentru jocul contând pentru etapa a 8-a. LPS Sebeș: Groza – D. Fleacă, Oancea, T. Fleacă, Fălămaș, Avram, Crețu, Roșu, Glonț, Adam, Ghibu (au mai jucat Șerb, Alb, Morariu, Moldovan-Varro).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea, au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile fuseseră deja aruncate, iar vizitatorii au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea