Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

FOTO: Mihaela Blaga (CSȘ Blaj) – medalie de bronz la naționalele de cadeți, cu Personal Best!

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Atleta Mihaela Blaga (CSȘ Blaj/ AC „Mica Romă” Blaj) a cucerit prima medalie națională din acest an, bronz la Campionatele Naționale de cadeți (Under 20).

Sportiva pregătită de Cristina Man a împlinit 18 ani în 4 martie și s-a clasat pe treapta a treia a podiumului în proba de 1500 de metri, cu rezultatul 4:29.75 (PB îmbunătățit cu 7 secunde).

A fost cea mai echilibrată cursă din ultimul deceniu la acest nivel și ne bucură atât medalia, cât și timpul realizat de Mihaela„, a spus antrenarea Cristina Man.

În aceeași probă, Iulia Mărginean și Alexandra Hudea (ambele CSȘ Mediaș/ AC „Mica Romă” Blaj) s-au clasat pe locurile 4 și 5, ambele cu PB. Mâine, Mihaela Blaga va lua startul în proba de 3000 de metri, iar colega sa de club, Andreea-Maria Bogdan va concura pe distanța de 800 metri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia – ACS Mediaș, derby-ul Seriei 7, pe „Cetate”! CIL Blaj, joc intern cu ACS Tg. Mureș, deplasări pentru Metalurgistul Cugir și CSU Alba Iulia, în runda a cincea din Liga 3 Etapa a cincea a eșalonului terț programează sâmbătă, pe „Cetate”, derby-ul Seriei 7, între primele două clasate, CSM Unirea Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea