Rămâi conectat

Politică Administrație

Echipamente IT pentru elevii din Galda de Jos: Licitația de peste 550.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipamente IT pentru elevii din Galda de Jos: Licitația de peste 550.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria comunei Galda de Jos a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziție de echipamente IT și sistem de managemen al dispozitivelor, în cadrul proiectului „TIC pentru e-educaţie în Comuna Galda de Jos, judeţul Alba”. Valoarea totală estimată a investiției este de 571.769,41 de lei.

Proiectul investiţional Achiziţia de echipamente IT şi sistem de management dispozitive în cadrul proiectului „TIC pentru e-educaţie în Comuna Galda de Jos, judeţul Alba” vizează asigurarea capacităţii de a desfăşura activitatea didactică în mediu on-line , în contextul pandemiei actuale, pentru evitarea contactului direct al elevilor cu profesorii şi cu ceilalţi elevi şi, implicit pentru prevenirea şi diminuarea riscului de infectare cu virusul SARS-CoV-2.

Funcţionalitatea unităţilor de învăţământ preuniversitar din comuna Galda de Jos, judeţul Alba, în sistem on-line de predare a actului educaţional, implică dotarea acestora cu bunuri, astfel că prezenta procedură de achiziţie publică vizează „Echipamente IT si sistem management dispozitive tablete şcolare” ce constă în:

LOT1:

Tabletă şcolară cu abonament internet mobil 24 luni – 205 bucăți
Sistem management dispozitive tablete şcolare pentru 24 luni – 205 bucăți
Tabletă grafică – 24 bucăți

LOT 2:

Laptop – 24 bucăți
Sistem AII in One – 4 bucăți
Camera web profesională – 18 bucăți
Videoproiector – 12 bucăți
Ecran proiecţie perete – 12 bucăți
Router wireless – 7 bucăți
Tablă interactivă – 14 bucăți

Nivelul actual de dotare al unităţilor de învăţământ preuniversitar din comuna Galda de Jos este insuficient pentru a asigura accesul elevilor şi cadrelor didactice la mijloacele tehnologice necesare în vederea derulării în condiţii optime a procesului educaţional în mediul on-line.

Obiectivul general al prezentului proiect este de a asigura echipamentele, sustenabilitatea, mentenanţa şi suportul TIC, necesare unităţilor de învăţământ de la nivelul unităţii administrativ teritoriale în vederea desfăşurării în condiţii optime a procesului de învăţământ on-line, în contextul crizei pandemice create de coronavirusul SARS-CoV-2.

Dotarea elevilor cu echipamente mobile din domeniul tehnologiei informaţiei de tipul tabletelor şcolare, precum şi a altor echipamente/dispozitive electronice, împreună cu dotarea profesorilor cu echipamente TIC, astfel încât orele de pregătire din timpul activităţilor didactice să se poată desfăşura on-line, pentru a evita contactul direct al elevilor cu profesorii şi cu ceilalţi elevi, precum şi pentru a preveni riscul de infectare cu coronavirusul SARS-CoV-2, fapt care ar pune în pericol desfăşurarea în condiţii normale a tuturor activităţilor didactice necesare procesului de învăţământ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea