Rămâi conectat

Politică Administrație

Mircea Simu, noul director al Uzinei Mecanice din Cugir: În trecut, a mai ocupat funcția de șef de resurse umane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mircea Simu, noul director al Uzinei Mecanice din Cugir: În trecut, a mai ocupat funcția de șef de resurse umane

Prin decizia Consiliului de Administrație din 25 februarie, Uzina Mecanică Cugir are o conducere nouă. Funcţia de director general a fost preluată de social-democratul Mircea Simu, după ce liberalului Marin Morariu i-a expirat mandatul încredințat. Potrivit contractului de mandat, Morariu va rămâne pe funcția deținută anterior, de director administrativ.

Mircea Simu, în vârstă de 61 de ani, are pregătire în domeniul juridic și tehnic. El a mai fost salariat al Uzinei Mecanice, a deținut timp de 14 ani funcția de jurist la Primăria Cugir, iar în ultima perioadă a fost inspector-șef calitate la Fabrica de Arme Cugir, unde în trecut ocupase funcția de șef de resurse umane. Simu are la activ 3 mandate de consilier local.

Din anul 2001, Uzina Mecanică Cugir SA este filială a Companiei Naționale ROMARM, fabrică unde lucrează în prezent aproximativ 1.100 de salariați. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: PNL Alba Iulia are, începând cu această săptămână, o nouă conducere. Gabriel Pleșa este noul președinte al filialei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PNL Alba Iulia are, începând cu această săptămână, o nouă conducere. Gabriel Pleșa este noul președinte al filialei Prin decizia Biroului Politic Județean al PNL Alba, filiala locală PNL Alba Iulia are, începând de zilele trecute, o nouă conducere politică, Gabriel Pleșa, primarul ales al Municipiului Alba Iulia, fiind desemnat președinte al organizației. Totodată, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea