Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Președintele Klaus Iohannis: „România nu va fi implicată în acest conflict”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Klaus Iohannis: „România nu va fi implicată în acest conflict”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat sâmbătă că NATO nu va fi implicată în conflictul militar din Ucraina și nici România nu va fi implicată în acest conflict.

„Ajutăm pe cei care se refugiază, vom ajuta și pe cei care rămân în Ucraina”, a subliniat șeful statului.

„Pornim de la scenariul în care acest conflict nu se va extinde. NATO nu va fi implicată în acest conflict militar și nici România nu va fi implicată în acest conflict. Rolul pe care îl avem este cel pe care l-am descris. Ajutăm pe cei care se refugiază, vom ajuta și pe cei care rămân în Ucraina, iar cu Republica Moldova suntem într-o relație foarte strânsă și suntem hotărâți ca în situația în care umanitar este nevoie să intervenim și acolo. Nu avem date că Republica Moldova ar fi amenințată”, a spus Klaus Iohannis.

Întrebat din nou despre acest subiect, Iohannis a completat: „Noi nu calculăm un scenariu în care România să fie amenințată sau implicată în conflict. Aici în România suntem acasă, aici e țara noastră și aici rămânem”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu” Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 ✠ Cardinal LUCIAN prin harul și mila Bunului Dumnezeu, Arhiepiscop și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unită cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea