Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Ucraina ripostează: Mai multe tancuri și elicoptere anihilate. Rușii au suferit daune și pe teren propriu

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO VIDEO| Ucraina ripostează: Mai multe tancuri și elicoptere anihilate. Rușii au suferit daune și pe teren propriu

Fortele de aparare ucrainiene au doborat trei elicoptere rusesti, potrivit unui anunț al Ministerului ucrainean de Interne. Pe retelele de socializare au aparut si imagini cu tancuri rusesti anihilate cu rachete Stinger.

Elicopterele au fost doborate dupa ce au atacat Gostomel, o baza militara apropiata de Kiev, anunta Sky News. Oficialii de frontiera spun, de asemenea, ca armata rusa incearca sa intre in Kiev.

Pe retelele de socializare au aparut si imagini cu tancuri si vehicule blindate spulberate. Langa acestea ce afla cadavrele unor soldati rusi. Imaginile de mai jos au fost gilmate langa Harkov, care a fost puternic atacat de fortele Rusiei.

Obuze de artilerie lansate de armata ucraineană ca ripostă la atacul militar rus au provocat daune pe teritoriul Rusiei, admite un oficial regional, citat de agenţia RIA Novosti.

Viaceslav Gladkov, guvernatorul regiunii ruse Belgorod, care se învecinează cu Ucraina în zona oraşului Harkiv, a declarat joi că există daune materiale în urma a şase atacuri cu obuze de artilerie lansate din Ucraina.

O explozie s-a produs, joi dimineaţă, în oraşul rus Belgorod, imediat după începerea confruntărilor militare între armata rusă şi cea ucraineană, conform agenţiei Reuters şi postului BBC News. Martorii semnalaseră atacuri cu obuze de artilerie.

Sursa: actual24.ro zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Apel la DONARE DE SÂNGE grupa A pozitiv: Pacienți de la cele șapte spitale din Alba, diagnosticați cu boli grave sau foarte grave, au nevoie de transfuzii de sânge și trombocite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel la DONARE DE SÂNGE grupa A pozitiv: Pacienți de la cele șapte spitale din Alba, diagnosticați cu boli grave sau foarte grave, au nevoie de transfuzii de sânge și trombocite Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat miercuri, 4 septembrie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupa A […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea