Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Rapid București – Volei Alba Blaj 0-3 în Divizia A1 | Victorie fără emoții și repetiție pentru Eczacibasi Istanbul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj s-a impus cu 3-0 (25-17, 25-18, 25-20),în partida cu Rapid București, contând pentru etapa a 19-a a Diviziei A1.

Într-o deplasare cosiderată dificilă, echipa din „Mica Romă” și-a atins scopul, după o prestație solidă, împotriva unui oponent considerat incomod, asta într-o rundă în care CSM Târgoviște, campioana la zi și principala contracaandidată în lupta pentru titlu, a pierdut un punct la Bacău, unde a câștigat cu 3-2, după ce Știința a condus cu 2-0! Vizitatoarele nu au avut emoții decât în puține momente, majoritatea confruntării fiind controlată autoritar de gruparea din Alba, ce și-a încălzit motoarele pentru semifinala din Cupa CEV, de miercuri, 23 februarie, de la Tg. Mureș, de la ora 19.00. O partidă cu durata de 69 de minute în care cele mai bune realizatoare au fost Olga Strantzali și Victoriia Russu – cu câte 18 puncte.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 11 puncte, Nađa Ninković – 5, Victoriia Russu – 18, Olga Strantzali – 18, Jovana Kocić – 7, Slađana Mirković – un punct, Milica Ivković – libero; au mai intrat Andreea Ispas – libero, Iarina Axinte,  Jovana Cirković, Sorina Miclăuș, Andra Artin, Daiana Roman, Ștefania Cheluță, Noemi Moldovan). Următorul joc în Divizia A1 va fi sâmbătă, în Sala “Timotei Cipariu”, cu Știința Bacău.

*Program infernal

Cu 3 meciuri amânate în competiția internă, unde veneau după eșecul de la Voluntari, de acum o săptămână, fetele lui Stevan Ljubičić sunt obligate să dispute până în 10 martie, data stabilită de FRV pentru încheierea sezonului regular, 5 jocuri în numai 8 zile. Cu amendamentul că programarea, una infernală, mai poate suporta modificări, vă prezentăm meciurile rămase: cu CS Mioveni (deplasare, 3 martie, restanță), la Craiova (5 martie), cu CS Medgidia (7 martie, restanță), CSM Târgoviște (miercuri, 9 martie) și Dinamo (joi, 10 martie, restanță), ultimele 3 pe teren propriu!!!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea