Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Unirea Alba Iulia a rezolvat trei achiziții | Berci (SCM Zalău), ultimul venit în “alb-negru”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Întăriri în toate compartimentele caută Unirea Alba Iulia în intenția de a evita retrogradarea rușinoasă din eșalonul terț.

Până în prezent, “lanterna roșie” a Seriei a 9-a s-a despărțit de 6 jucători, Al. Giurgiu (CS Ocna Mureș), Haj (Metalurgistul Cugir), Pocol (Someșul Dej), Bartok (revenit Fk Csikszereda Miercurea Ciuc), Cl. Morariu (expirat împrumutul de la CF Avrig) și Mocanu (Dacia Unirea Băila, direcționat de Concordia Chiajna, clubul de care aparține). Însă pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri este importantă păstrarea în efectiv a atacantului Răzvan Fetița (ce și-a solicitat la un moment actele, însă a revenit la pregătire deși a fost curtat de CSU Alba Iulia și CS Ocna Mureș). S-au purtat tratative și cu Industria Galda, pentru revenirea lui Ad, Matei, însă uniriști au fost refuzați de echipa din Liga a 4-a.

Pe de altă parte, albaiulienii au în această perioadă mai mulți jucători în probe și mai negociază și cu alți fotbaliști încercând o conturare a efectivului până la începutul săptămânii viitoare când se încheie perioada de transferuri.

Discutăm în aceste zile cu câțiva jucători, însă momentan nu putem să oferim mai multe detalii până nu finalizăm transferurile”, a comentat Mihai Dăscălescu. Ca idee, raportat la reunirea lotului, dintre nou-veniții prezenți au mai rămas atacanții Ispas (Performanța Ighiu) și Colto (Germania, ligile inferioare), renunțându-se printre alții și la Vâjdea (Gloria Geoagiu).

În schimb sunt sigure trei achiziții: atacantul Ionuț Cîrloanță (20 de ani, Unirea Ungheni), fundașul dreapta Erik Harangozo (n. 2003, ex Csikszereda Miercurea Ciuc, CFR Cluj juniori) și apărătorul central Dan Berci (23 de ani, meciuri în Liga a 2-a pentru “U” Cluj, experiențe în Italia la SS Juve Stabia și Perugia Primavera, în tur la SCM Zalău). Unirea Alba Iulia susține sâmbătă, la Brad, primul amical, cu Aurul (ultima în Seria a 7-a), săptămâna viitoare urmând returul, la Oarda de Jos (miercuri, 16 februarie) și disputa externă cu Voința Stremț (sâmbătă, 19 februarie).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea