Rămâi conectat

Actualitate

Bărbat de 69 de ani, din Harghita, atacat de un urs: A fost transportat la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat de 69 de ani, din Harghita, atacat de un urs: A fost transportat la spital

Un bărbat de 69 de ani, din Harghita, a fost atacat de către un urs, în apropierea comunei Ciucsângeorgiu. Acesta a avut norocul de a fi însoțit de către o persoană, care se afla în apropiere la acel moment, și i-a sărit în ajutor.

Omul a suferit multiple răni, acesta aflându-se acum în grija medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Informația a fost confirmată, pe Facebook, de președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba. Acesta a subliniat faptul că autoritățile trebuie să ia măsuri urgente împotriva acestor atacuri.

„Este nevoie de decizii și de o intervenție responsabilă din partea Guvernului și a Parlamentului, din moment ce soluționarea problemei este tot mai urgentă”, a scris acesta pe Facebook.

Din fericire pentru bărbat, o persoană a dat dovadă de prezență de spirit, salvându-i viața bărbatului, a mai precizat Borboly Csaba.

După ce i-au fost tratate rănile, victima a cerut să fie externată.

Nu este primul atac petrecut în această perioadă. Recent, un tânăr de 27 ani a ajuns la spital, după ce a fost atacat de un urs în timp ce se afla la o partidă de vânătoare, între localităţile Atid şi Inlăceni


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea