Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Bărbat de 69 de ani, din Harghita, atacat de un urs: A fost transportat la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Bărbat de 69 de ani, din Harghita, atacat de un urs: A fost transportat la spital

Un bărbat de 69 de ani, din Harghita, a fost atacat de către un urs, în apropierea comunei Ciucsângeorgiu. Acesta a avut norocul de a fi însoțit de către o persoană, care se afla în apropiere la acel moment, și i-a sărit în ajutor.

Omul a suferit multiple răni, acesta aflându-se acum în grija medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Informația a fost confirmată, pe Facebook, de președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba. Acesta a subliniat faptul că autoritățile trebuie să ia măsuri urgente împotriva acestor atacuri.

„Este nevoie de decizii și de o intervenție responsabilă din partea Guvernului și a Parlamentului, din moment ce soluționarea problemei este tot mai urgentă”, a scris acesta pe Facebook.

Din fericire pentru bărbat, o persoană a dat dovadă de prezență de spirit, salvându-i viața bărbatului, a mai precizat Borboly Csaba.

După ce i-au fost tratate rănile, victima a cerut să fie externată.

Nu este primul atac petrecut în această perioadă. Recent, un tânăr de 27 ani a ajuns la spital, după ce a fost atacat de un urs în timp ce se afla la o partidă de vânătoare, între localităţile Atid şi Inlăceni


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea