Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gloria Cricău 2019 îşi propune un retur la un nivel superior în Liga a 5-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iarna este o perioadă de reevaluări şi de întărire a efectivului pentru majoritatea grupărilor sportive. Nu face excepţie nici Gloria Cricău 2019, formație ce îşi propune un retur la nivel superior turului, încheiat pe poziţia a 7-a în Seria a 2-a, cu 17 puncte în 11 etape.

Vrem să arătăm mult mai bine în primăvară, comparativ cu prima jumătate a campionatului. Una dintre primele măsuri la care am recurs a fost să căutăm soluţii pentru împrospătarea şi întărirea lotului de jucători. Principalul nostru obiectiv este să practicăm un fotbal cât mai plăcut ochiului, care să atragă cât mai multă lume la cocheta bază sportivă din Cricău. Normal că ne preocupă şi obţinerea unor rezultate superioare turului. Sunt convins că pas cu pas ne vom îndeplini ţelurile propuse”, a declarat Darius Nicolae Iacşa, oficial al grupării Gloria Cricău 2019.

Noutăţile din efectivul formaţiei din Cricău sunt până în acest moment Claudiu Davidaş (22 de ani, ultima dată la CS Zlatna, ex-Unirea Alba Iulia, Metalurgistul Cugir sau Viitorul Sântimbru), portarul Marius Petrescu (20 de ani, ex-LPS Sebeş), Lucian Bîrluţ (31 de ani, liber de contract) şi Alexandru Vonya (27 de ani, ex-Rapid CFR Teiuş). Gloria Cricău 2019 este una dintre puţinele echipe din Alba care nu beneficiază deocamdată de suport financiar din partea autorităţilor locale.

Am depus o solicitare de finanţare la Consiliul Local al comunei Cricău, iar semnalele sunt că administraţia locală va sprijini şi financiar, nu doar prin punerea la dispoziţia noastră a bazei sportive pentru meciuri şi antrenamente, proiectul nostru fotbalistic”, a precizat Darius Nicolae Iacşa. Partea a doua a campionatului va debuta cu etapa a 12-a, în 12-13 martie, iar Gloria are meci extern cu Viitorul Biia, pentru ca în următoarea rundă să evolueze pe teren propriu cu Tineretul Șuna (cu care a pierdut drastic în toamnă, 2-9). (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea