Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a, ultima etapă a turului: CSU – lider de toamnă, Industria și Viitorul Sântimbru – pe podium

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

S-a tras cortina peste prima parte a campionatului Ligii a 4-a, campioană de toamnă fiind CS Universitatea Alba Iulia, singura echipă imbatabilă în aceste 15 runde. Pe podium s-au mai clasat Industria Galda de Jos și Viitorul Sântimbru.

Hidromecanica Șugag – Viitorul Sântimbru 2-3 (2-2)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Au marcat: Șufană (25), A. Crețu (27), respectiv Cr. Ivașcu (10, 45), Al. Stan (65, penalty).

Unica victorie externă, într-o rundă dominată copios de gazde (6 succese, spre deosebire de etapa trecută când oaspeții au făcut legea și amfitrionii au luat doar două puncte), a însemnat urcarea pe ultima treaptă a podiumului pentru formația ex-uniristului Adrian Bicheși. Un meci cu o derulare interesantă a scorului, 0-1, 2-1 în câteva minute, Viitorul protitând de pasul greșit al echipei din Daia Română pentru a ierna pe locul al treilea.

Energia Săsciori – CIL Blaj 4-0 (3-0)

Au marcat: T. Mărginean (23, 59), Sava (30), Al. Grigore (43).

Revelația turului a administrat formației din “Mica Romă” o aspră corecție, CIL suferind cea mai grea înfrângere din tur. Un parcurs de apreciat pentru săsciorenii conduși de Mircea Țârlea, clasați în apropierea podiumului. Energia are 5 partide la rând fără a pierde (11 puncte acumulate) și două victorii la rând. De menționat arbitrajul modest al centralului H. Balea (Alba Iulia).

Inter Unirea – Spicul Daia Română 1-0 (0-0)

A marcat: A. Gherman (65)

Victorie importantă la despărțirea de suporteri pentru interiști, ce veneau după o perioadă modestă cu un singur punct în 3 dispute. Alin Gherman a semnat un gol similar cu 3 puncte, iar Spicul Daia Română părăsește podiumul în urma a 4-a insuccese la rând. Ionuț Pereat a primit cartonașul roșu în minutul 90+5, din postura de antrenor. 

Voința Stremț – a stat


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea