Rămâi conectat

Sport

FOTO: Știința Bacău – Volei Alba Blaj 0-3 | Echipa din „Mica Romă” a trecut și al 13-lea val, debut pentru Noemi Moldovan

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj a învins în deplasare pe Știința Bacău, scor 3-0 (25-13, 25-15, 25-22), într-un meci contând pentru etapa a 9-a a turului Diviziei A1 la volei feminin.

Vicecampioana României nu a avut nicio emoție în a se impune, conducând confortabil pe tabelă (8-1 în startul celui de-al treilea parțial, în care totuși gazdele s-au apropiat la 16-18 și 19-20), cu toate că formula de start a cuprins jucătoare utilizate mai puțin în mod obișnuit. Cele mai multe puncte ale meciului au fost realizate de Jovana Cirković – 18, partida durând 63 de minute.

*Noemi Moldovan, debut-cadou

În ultimele secvențe în distribuția blăjeană a debutat Noemi Moldovan, talentata jucătoare ce a primit astfel un cadou simbolic întrucât duminică va aniversa împlinirea vârstei de 16 ani.

Echipa din „Mica Romă” are punctaj maxim cu două etape înaintea încheierii primei părți a campionatului, mai fiind la acest nivel competițional disputele cu SCM Craiova (acasă, sâmbătă, 11 decembrie), iar în ultima rundă a tîn 18 decemrbie, derby-ul extern cu CSM Târgoviște (în 18 decembrie). Echipa condusă de Stevan Ljubičić a realizat în Moldova al 13-lea succes din tot atâtea jocuri, în 4 competiții diferite.

Verificarea de la Bacău a însemnat un preambul al disputei din optimile de finală ale Cupei CEV, în deplasare în Grecia, cu PAOK Salonic (miercuri, 8 decembrie) pentru ca în 14 decembrie să fie returul în România (de data aceasta la Tg. Mureș).

Volei Alba Blaj: Nađa Ninković 10, Olga Strantzali 4, Daiana Roman 7, Sorina Miclăuș 6, Slađana Mirković două,  Jovana Cirković 18, Milica Ivković – libero; au mai intrat Iarina Axinte, Ștefania Cheluță 3, Andra Artin 5, Gergana Dimitrova 4, Victoriia Russu – un punct, Noemi Moldovan; Jovana Kocić, Andreea Ispas – libero.

Foto: Costin ALEXANDRESCU (Handbal Mania)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Sâmbătă, 20 iulie, ora 17.30, de Sf. Ilie, ASF Pogăceaua (Mureș) – Viitorul Sântimbru, în finala regională a Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, 20 iulie, ora 17.30, de Sf. Ilie, ASF Pogăceaua (Mureș) – Viitorul Sântimbru, în finala regională a Cupei României Sâmbătă, 20 iulie, de Sf. Ilie, de la ora 17.30, se dispută finala Regiunii 3 a Cupei României, între ASF Pogoceaua (Mureș) și Viitorul Sântimbru, miza fiind adjudecarea trofeului oferit de Federația Română de Fotbal […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea