Rămâi conectat

Curier Județean

Minor cu tupeu: A fost prins de polițiștii din Alba Iulia conducând fără permis un moped neînmatriculat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Minor cu tupeu: A fost prins de polițiștii din Alba Iulia conducând fără permis un moped neînmatriculat

La data de 11 septembrie 2021, în jurul orei 03,00, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, un moped care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare și care era condus, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu, de un tânăr de 16 ani, din comuna Hopârta, județul Alba.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicule neînmatriculat sau neînregistrat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Lupșa, REȚINUT de polițiști: A încălcat ordinul de protecție și a intrat în curtea unei femei de care trebuia să păstreze distanța

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bărbat din Lupșa, REȚINUT de polițiști: A încălcat ordinul de protecție și a intrat în curtea unei femei de care trebuia să păstreze distanța Un bărbat din Lupșa a fost reținut de polițiști după ce a încălcat ordinul de protecție și a intrat în curtea unei femei de care trebuia să păstreze distanța. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea