Rămâi conectat

Sport

Gicu Grozav, un nou gol pentru MTK Budapesta | Atacantul albaiulian, golgheterul “alb-albaștrilor”, cu jumătate din reușite

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul albaiulian Gheorghe Grozav a marcat un nou gol pentru MTK Budapesta, în etapa a 5-a a campionatului Ungariei, în partida din deplasare cu MOL Fehervar, scor 1-2 (1-0).

Împotriva echipei la care activează Ad. Rus, ex-uniristul a deschis scorul în minutul 45, dar amfitrionii au întors rezultatul după pauză, prin dubla bosniacului Kodro (73, penalty, 79), Grozav a fost titular și a fost înlocuit în minutul 77, cu două minute înainte fiind avertizat. Jucătorul român în vârstă de 30 de ani este la a treia reușită stagională și golgheterul echipei, cu jumătate din totalul golurilor realizate de MTK Budapesta, mai punctând cu Honved Budapesta (etapa a 2-a, 1-0, gol de trei puncte) și Kisvarda (1-2, pe teren propriu, runda următoare). După pauza cauzată de echipele naționale, MTK va juca în etapa a 6-a, în 11 septembrie, la Paks (locul 4, 7 puncte). În clasament, pe primul loc se află Kisvarda FC, cu 12 puncte, urmată de Puskas Academy – 9 puncte și MOL Fehervar FC, 8 p (4 jocuri), iar MTK Budapesta este pe poziția a 6-a, cu 7 puncte în 5 întâlniri.

În cele ce urmează trecem în revistă și rezultatele celorlalți “stranieri” din  Alba.

Andrei Rațiu (originar din comuna Unirea) a fost integralist la Huesca (1-2 cu Las Palmas), ce l-a achiziționat de la Villarreal. După această primă înfrângere stagonală, cu 6 puncte, Huesca este pe locul 4 în ierarhia condusă de Ponferradina (nouă echipă a lui P. Anton) – ce are maximum de puncte. A fost primul meci în formula de start în această ediție a Segunda Division pentru fotbalistul prezent la JO de la Tokyo și convocat în premieră la prima reprezentativă a României.

În Cehia, Stanciu, accidentat (a absentat a doua rundă la rând), nu a fost folosit de Slavia Praga, locul al treilea cu 13 puncte din 5 meciuri (lider, rivala Sparta Praga cu 16 puncte în 6 meciuri). În ultima rundă, deținătoarea titlului a remizat în deplasare, scor 3-3 (2-1), cu Karvina, pierzând primele puncte după ce gazdele au egalat în prelungiri (90+1). În 12 septembrie, Slavia are meci acasă cu Slovacko (vecina de clasament, locul 4, 13 puncte).

Sursa foto: MTK Budapesta


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, 16 august, se inaugurează Baza Sportivă de Tip I de la Zlatna-Pătrângeni La finele săptămânii, se inaugurează o nouă Bază Sportivă de Tip I, aceea de la Zlatna-Pătrângeni, prima de acest gen din Munții Apuseni. Astfel, județul Alba se bucură în ultimul an de cinci noi asemenea baze sportive finalizate la Alba Iulia („Micești”), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea