Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Cum să-ți organizezi bagajul pentru vacanță (P)

Andreea Ștefan

Publicat

în

Suntem în plin sezon de vacanță și pentru că restricțiile au fost ridicate, încă mai vizăm destinații din zona verde în care putem călători fără griji. Vara, cele mai vizate stațiuni sunt cele de pe malul mării, însă mulți preferă să meargă la munte pentru aerul curat, răcoare și drumeții prin pădure.

Dacă ai ales deja destinația în care îți vei petrece vacanța, iată câteva reguli care te vor ajuta să-ți organizezi bagajul cu ușurință.

  • Alcătuiește-ți o listă cu lucrurile esențiale pentru a fi sigură că nu omiți nimic. Mai ales dacă pleci în vacanță cu familia, vei fi responsabilă pentru lucrurile tuturor. De la produse de îngrijire, la haine și accesorii, gadeget-uri și medicamente, pune totul pe listă. Astfel nu îți va lipsi nimic la destinație.
  • Alege mai multe haine lejere și încălțăminte confortabilă și doar câteva piese mai elegante, pentru situații speciale. Poți miza pe rochii din bumbac, pantaloni scurți, tricouri basic și sandale dama pentru tine. Alege cămăși din in, pantaloni scurți model chino, mocasini sau sneakerși pentru partenerul tău. Iar pentru copii multe tricouri din bumbac organic, care lasă pielea să respire și nu provoacă alergii, pantaloni scurți și pantofi sport sau papuci.
  • Adaugă lenjerie intimă din bumbac pentru toată familia. Aceasta are avantajul că nu irită pielea și absoarbe transpirația.
  • Nu uita de accesorii! Ia cu tine ochelari de soare, pălării sau șepci care vă vor proteja de radiațiile UV și un rucsac încăpător pe care să îl iei cu tine peste tot.
  • Produsele de îngrijire sunt elementare. Produsele de make-up și demachiantul nu pot fi schimbate pentru că tenul tău deja este obișnuit cu anumite formule. Nu vrei să riști să încerci altceva în vacanță. Așa că ia-le cu tine pe cele pe care tenul tău le tolerează, mai ales că va fi expus la căldură, praf și transpirație.

Crema cu protecție UV este, de asemenea, extrem de importantă. Nu ieși din casă fără să o folosești. Și nu doar pentru tine, ci pentru întreaga familie.

  • În ceea ce privește gadget-urile, ai grijă să nu-ți lipsească telefonul mobil, un smartwatch și căștile wireless. Achiziționează-ți un telefon cu cameră profesională integrată care îți va permite să faci poze la cea mai bună rezoluție. Vrei ca amintirile tale să se păstreze cât mai bine.

Odată ce ai alcătuit lista, poți trece la organizarea bagajului, astfel încât toate piesele să încapă într-un singur troler. Rulează tricourile și pantaloni, împăturește pachet rochiile lungi, pune pantofii în săculeți speciali și profită chiar și de cele mai mici spații dintre haine pentru a introduce cosmeticele, produsele de îngrijire și accesoriile. Îți va fi foarte ușor să le găsești pe toate dacă le vei așeza într-o anumită ordine. Astfel organizată, vei avea o vacanță fără griji!

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

8 iulie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Mare Mucenic Procopie

Unirea Ziarul

Publicat

în

8 iulie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Mare Mucenic Procopie În fiecare an, la data de 8 iulie, Biserica Ortodoxă îl cinstește pe Sfântul Mare Mucenic Procopie. Procopie, originar din Cezareea Palestinei, este prăznuit cu respect și devoțiune de credincioșii din întreaga lume ortodoxă. Acest mucenic al lui Hristos a trait pe vremea lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea