Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| RESPECT! Deși are o singură mână, ultramaratonistul aiudean Levente Polgar taie lemne pentru moți, după inundațiile din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ultramaratonistul Levente Polgar, sportivul cu o singură mână din Aiud, arată încă o dată că nu există limite, atunci când îți propui un lucru pe care vrei să îl vezi realizat.

Astfel, sportivul din Alba nu a stat pe gânduri când a auzit veștile sumbre dinspre munții Apuseni, unde inundațiile cumplite au furat casele oamenilor, împreună cu agoniseala lor de o viață.

Deși Levente Polgar și-a pierdut mâna dreaptă când era copil, acesta nu a ezitat să urce până în localitatea Cărpiniș, pentru a-i ajuta pe moți să-și reconstruiască satul, fiind fotografiat în timp ce tăia lemne.

„Avem ce învăța de la acest munte de om: respectul pentru muncă și pentru semeni”, a fost mesajul care a însoțit fotografia sa, postată în mediul online.

Sursa foto: facebook


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Schitul Izvorul Poşaga, popas de rugăciune, într-un loc deosebit de pitoresc din judeţul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schitul Izvorul Poşaga, popas de rugăciune, într-un loc deosebit de pitoresc din judeţul Alba Construit într-un loc deosebit de pitoresc, schitul Izvorul Poşaga este situat în comuna Poşaga, judeţul Alba, 43 km SV de Turda şi 50 km E de Câmpeni. În apropiere, curge pârăul „Valea Poşagăi” precum şi izvorul datorită căruia schitul este cunoscut, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea