Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO| Daniel Zdrânc: „Responsabilii din primărie ar fi trebuit să se asigure că străzile din Alba Iulia sunt curățate, măturate și spălate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Vicepreședintele Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, Daniel Zdrânc, vorbeste despre cum autoritățile din Alba Iulia ar trebui să fie mai implicate, în această perioadă caniculară, asigurându-se că străzile din oraș sunt curățate, aspirate și spălate.

„Temperaturile ridicate din ultimele zile și creșterea valorilor pentru poluarea cu praf ar fi trebuit să-i mobilizeze pe responsabilii din primărie!

Ar fi trebuit să se asigure că străzile din oraș sunt curățate, aspirate(măturate) și spălate. Mai mult, cred ca în această perioadă ar trebui întreprinse acțiuni suplimentare de curățenie!

Conform caietului de sarcini și a contractului încheiat între primăria municipiului Alba Iulia și operatorul serviciului de salubrizare, când temperatura trece de 30 de grade activitățile de stropit pe căile de circulație se execută ZILNIC!

Spor la treabă! Albaiulienii așteaptă rezultate!”, a scris Daniel Zdrânc pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu

Bogdan Ilea

Publicat

în

AVERTIZARE RO-ALERT la Baia de Arieș: A fost semnalată prezența unui URS în satul Muncelu Prezența unui urs a fost semnalată în cursul serii de sâmbătă, 19 mai 2024, în satul Muncelu, Baia de Arieș. Oamenii au fost informați trimis prin RO-ALERT cu privire la apariția unui urs în zona satului Muncelu. Sfaturi care le-ar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea