Rămâi conectat

Ştirea zilei

Rezultate FINALE ALEGERI LOCALE 2021 la Ciuruleasa: PSD câștigă detașat, PNL doar locul 3 și un candidat cu doar 2 voturi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Candidatul Partidului Social Democrat, Cioara Ioan Marius, a câștigat detașat alegerile locale parțiale din comuna Ciuruleasa. Acesta a obținut un procent de 73.43%, fiind votat de 539 de alegători.

Pe locul secund s-a clasat Bexa Beniamin din partea USR, cu 104 voturi valabil exprimate și un procent de 14.16%, iar candidatul PNL, Oniciu Cristian a încheiat scrutinul doar pe locul al treilea, cu 12.12% și 89 de votanți. Pe ultimul loc a fost Simina Dan-Florian cu doar două voturi.

Marius Cioara, primarul ales după scrutinul de duminică, este actualul viceprimar al comunei.

Prezența la vot a fost masivă, din cei 1.015 alegători prevăzuți în liste, prezentându-se la vot 744, adică 73.30%. Totalul voturilor valabil exprimate a fost de 734, 10 voturi fiind declarate nule.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prăpăd la Sohodol după o vijelie puternică: Mai mulți copaci, puși la pământ de vântul puternic O vijelie puternică a făcut prăpăd la Sohodol. După zilele caniculare, furtunile lovesc cu la fel de multă putere mai multe zone din județ. Citește și: VIDEO | Natura s-a dezlănțuit vineri la Șibot: Ploaie torențială și rafale de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea