Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| TRAGEDIE pe un șantier: Doi muncitori au fost ÎNGROPAȚI de vii. Peste douăzeci de pompieri au fost trimiși să îi salveze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pompierii ISU Timiş au fost solicitați astăzi să intervină pentru salvarea a două persoane surprinse de o surpare de pământ, între localitățile Rudicica și Urseni din judeţul Timiş.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare, camion cu containerul multirisc, doi ofițeri și 20 de subofițeri.

Până la ora publicării acestei ştiri a fost extrasă o persoană, aceasta fiind în stop cardiorespirator, şi se efectuază manevre pentru resuscitare. Pompierii fac eforturi pentru extragerea celei de a doua victime.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha. Tribunalul Alba a ridicat dreptul de administrare al societății

Unirea Ziarul

Publicat

în

Scandalul imobiliar Parc Residence Alpha. Tribunalul Alba a ridicat dreptul de administrare al societății Judecătorul sindic de la Tribunalul Alba, care judecă procedura insolvenței societății Parc Residence Alpha SRL Alba Iulia, a admis o cerere a comitetului creditorilor privind ridicarea dreptului de administrare al firmei. Hotărârea a fost pronunțată în 10 iulie 2024 și poate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea