Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Lucrări de remediere pe drumul spre Valea Mănăstirii, din comuna Stremț. Când se va relua circulația pe ambele benzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se intervine, în acest moment, pe DJ 750 C Valea Mânăstirii – Geoagiu, unde viiturile au surpat drumul, în cursul zilei trecute.

„Am fost prezent la faţa locului, pentru a evalua situaţia şi pentru a urmări derularea lucrărilor de remediere.”, a scris Marius Hațegan, vicepreședinte CJ Alba pe facebook.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Circulaţia pe două benzi va fi reluată în cel mai scurt timp, a mai transmis Marius Hațegan, în mesajul postat în mediul online.

YouTube video

O porțiune din partea carosabila a DJ 750 C, km 41+ 400 metri, sensul de mers Valea Mănăstirii -Stremț, pe raza localității Geoagiul de Sus, comuna Stremț, s-a surpat pe o lungime de 5-6 metri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea