Rămâi conectat

Sport

FOTO: Unirea Ungheni – CS Ocna Mureș 2-1 (1-1), repetiție înaintea barajului de supraviețuire

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a disputat la Ungheni, cu Unirea, colega din Seria a 9-a, o partidă de verificare înaintea barajelor de supraviețuire în Liga a 3-a.

Gazdele s-au impus cu scorul de 2-1 (1-1), după ce ocnamureșenii au marcat primii prin golgheterul Cioară (8, la un balon recuperat de M. Domșa).

CS Ocna Mureș: M. Decean – Cunțan, Haiduc, C. Lazăr, Cl. Marcu – Guț, Isac – G. Goronea, M. Domșa, T. Cristea – Cioară; au mai intrat E. Vereș (portar, junior), Uță, Vădan, Al. Kiraly, Tocu, Moise; absenți V. Ignat, Angeru, Socaci, Frențiu, Chișu. Antrenori Gabriel Cotoar[, Romeo Arinar și Tudor Stan.

În stagiunea recent încheiată, victoriile au fost împărțite, gazdele impunându-se, 2-1 la Ungheni și 1-0 la Ocna Mureș. Unirea Ungheni a terminat campionatul pe locul al 5-lea, cu 24 de puncte, iar CS Ocna Mureș pe penultima poziție, cu 16, ambele fiind nou promovate.

Duminică, Federația Română de Fotbal va stabili, prin tragere la sorți, care vor fi cele 3 jocuri de baraj dintre campioanele de Liga a 4-a, ce se vor disputa miercuri, 12 mai, pe teren neutru, pentru ca joi să se decidă barajele dintre echipele de Liga a 4-a și cele 21 de divizionare terțe.

FOTO: CS Ocna Mureș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO | Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură Federația Română de Orientare a stabilit componența loturilor naționale care urmează să reprezinte România la două competiții internaționale de anvergură care vor avea loc în perioada imediat următoare. Astfel în perioada 14-20 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea