Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș și Industria Galda de Jos, ultimele repetiții înaintea barajului, sâmbătă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, CS Ocna Mureș și Industria Galda de Jos, ultimele clasate în Seria a 9-a a Ligii a 3-a, susțin ultimele repetiții în vederea barajului de menținere/ promovare, din 16 și 23 mai.

Astfel, trupa lui Gabriel Cotoară va întâlni, în deplasare, de la ora 10.30 pe Unirea Ungheni (a căzut amicalul cu Unirea Alba Iulia), iar la Galtiu, Industria va juca cu Kinder Teiuș, cu începere de la ora 11.00, deși era și varianta Voința Stremț, la un moment dat.

În acest context, menționăm că formația pregătită de Radu Andone a învins, scor 11-1 (4-1), echipa de juniori Under 17 a Industriei, în amicalul de miercuri seara golurile fiind înscrise de R. Morar, F. Popa, Bălșan – 3, Val. Drăgan, Petruse și Olălău – câte o dublă.

Acum o săptămână, în Vinerea Mare, în etapa ce a tras cortina peste sezonul regular, CS Ocna Mureș a învins pe Industria Galda, scor 3-0 (1-0). Conjudețenele urmează să afle joi, 13 mai, ce adversar din Liga a 4-a vor înfrunta în dubla manșă a barajului. Duminică, 9 mai, Federația Română de Fotbal a prevăzut tragerea la sorți a meciurilor din 12 mai, miercuri, pe terenuri neutre, fără a se ține cont de criteriul georgrafic. Astfel, reprezentantele celor 24 de județe ce au organizat Liga a 4-a (între cele 18 ce nu au avut campionat se numără și Alba) se vor afla într-o singură urnă, de unde ve vor stabili șase meciuri, iar învingătoarele se vor alătura celorlalte 18 echipe calificate fără meci pentru a întâlni, în 16 și 23 mai, cele 21 de echipe din Liga a 3-a ce au terminat stagiunea pe locuri retrogradabile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea