Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| MÂINE: Ministrul Agriculturii, așteptat să inaugureze „mall-ul moțesc” din Zlatna, în Vinerea Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE: Ministrul Agriculturii, așteptat să inaugureze „mall-ul moțesc” din Zlatna, în Vinerea Mare

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, este așteptat în Vinerea Mare – 30 aprilie – unde va fi inaugurată noua hală agroalimentară a orașului, modernizată pe fonduri europene.

Hala este destinată valorificării produselor agro-alimentare ale fermierilor de pe toată Valea Ampoiului și din Apuseni. Proiectul administrației locale – ”Modernizare infrastructură de valorificare și promovare a produselor din zona submontană – Piața Agroalimentară Zlatna” – a fost derulat prin AFIR, cu o finanțatre de aproape 900.000 de lei.

Suprafața construită este de 268,4 mp, iar suprafața desfășurată este de 536,8 mp. La parter va exista o zonă comercială de 160 mp, o cameră frigorifică de 23,5 mp și un spațiu de depozitare de 59,1 mp. La etaj se va realiza o zonă comercială de 170 mp și grupuri sanitare de 23,5 mp.

Primarul Silviu Ponoran spune că vinerea este zi de piață la Zlatna, o piață care se va desfășura de acum încolo în noul ”mall moțesc” al orașului.

Nicoleta IDITA – TOMUȚA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | ACCIDENT rutier în Mirăslău: Coliziune între un autoturism și un tractor. Intervin pompierii din Aiud

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE FOTO | ACCIDENT rutier în Mirăslău: Coliziune între un autoturism și un tractor. Intervin pompierii din Aiud Un accident a avut loc sâmbătă, 17 august 2024, în jurul orei 15.12 în comuna Mirăslău, între un autoturism și un tractor. Detasamentul de pompieri Aiud intervine pentru asigurarea masurilor specifice si acordarea primului ajutor medical la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea