Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| MÂINE: Ministrul Agriculturii, așteptat să inaugureze „mall-ul moțesc” din Zlatna, în Vinerea Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE: Ministrul Agriculturii, așteptat să inaugureze „mall-ul moțesc” din Zlatna, în Vinerea Mare

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, este așteptat în Vinerea Mare – 30 aprilie – unde va fi inaugurată noua hală agroalimentară a orașului, modernizată pe fonduri europene.

Hala este destinată valorificării produselor agro-alimentare ale fermierilor de pe toată Valea Ampoiului și din Apuseni. Proiectul administrației locale – ”Modernizare infrastructură de valorificare și promovare a produselor din zona submontană – Piața Agroalimentară Zlatna” – a fost derulat prin AFIR, cu o finanțatre de aproape 900.000 de lei.

Suprafața construită este de 268,4 mp, iar suprafața desfășurată este de 536,8 mp. La parter va exista o zonă comercială de 160 mp, o cameră frigorifică de 23,5 mp și un spațiu de depozitare de 59,1 mp. La etaj se va realiza o zonă comercială de 170 mp și grupuri sanitare de 23,5 mp.

Primarul Silviu Ponoran spune că vinerea este zi de piață la Zlatna, o piață care se va desfășura de acum încolo în noul ”mall moțesc” al orașului.

Nicoleta IDITA – TOMUȚA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT în Alba Iulia: Un autoturism ar fi avariat o țeavă de gaz, pe strada Orhideelor Un accident rutier a avut loc vineri dimineața, în jurul orei 9.00, în Alba Iulia, pe strada Orhideelor. O mașină ar fi avariat o țeavă de gaz. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea