Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat, REȚINUT de polițiștii din Galda de Jos, după ce și-ar fi bătut și amenințat concubina cu MOARTEA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au reținut pe un bărbat care și-ar fi agresat și amenințat, cu moartea, concubina. A fost emis și un ordin provizoriu de protecție.

În seara zilei de ieri, 25 aprilie 2021, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați, prin 112, de către o femeie din localitatea Șard, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu a fost agresată de și amenința cu moartea de către concubinul său.

Polițiștii, care s-au deplasat la fața locului, au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie a rezultat că, față de bărbatul de 37 de ani, se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Polițiștii i-au întocmit și dosar penal, pentru violență în familie și amenințare și au luat măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei

Ziarul Unirea

Publicat

în

S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Recompensă pentru informații care duc la găsirea ei S-a pierdut Yukanna, cățelușa Golden Retriver de la Salvamont Alba, în zona Galda de Sus. Se oferă recompensă pentru informații care duc la găsirea ei. Yukanna este o cățelusă Golden Retriever, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea