Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat, REȚINUT de polițiștii din Galda de Jos, după ce și-ar fi bătut și amenințat concubina cu MOARTEA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au reținut pe un bărbat care și-ar fi agresat și amenințat, cu moartea, concubina. A fost emis și un ordin provizoriu de protecție.

În seara zilei de ieri, 25 aprilie 2021, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați, prin 112, de către o femeie din localitatea Șard, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliu a fost agresată de și amenința cu moartea de către concubinul său.

Polițiștii, care s-au deplasat la fața locului, au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie a rezultat că, față de bărbatul de 37 de ani, se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Polițiștii i-au întocmit și dosar penal, pentru violență în familie și amenințare și au luat măsura preventivă a reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Nouă, calificați la fazele naționale ale olimpiadelor de religie romano-catolică în maghiară și cultele reformat, evanghelic și unitarian și istoria și tradițiile minorității maghiare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi din Alba Iulia, Aiud și Lopadea Nouă, calificați la fazele naționale ale olimpiadelor de religie romano-catolică în maghiară și cultele reformat, evanghelic și unitarian și istoria și tradițiile minorității maghiare în România În data de 16.03.2024, la Liceul Teologic Romano-Catolic „Gróf Majláth Gusztáv Károly” Alba Iulia, s-au desfășurat etapele județene ale OLIMPIADEI de RELIGIE […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea