Rămâi conectat

Economie

Comunicat de presă: Anunț începere proiect „Reabilitare şi dotare şcoală primară Ungurei, str. Principală nr. 218, loc. Ungurei, jud. Alba”

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Comunicat de presă

COMUNA ROSIA DE SECAS, cu sediul in Rosia de Secas, Str. Principala nr. 458, judetul Alba, cod postal 517640, România, cod fiscal 4562060, anunță începerea implementării proiectului cu titlul: ”Reabilitare şi dotare şcoală primară Ungurei, str. Principală nr. 218, loc. Ungurei, jud. Alba”, Cod SMIS proiect: 122352, finanțat prin PROGRAMUL OPERATIONAL REGIONAL 2014-2020, Componenta 1: POR/2017/10/10.1a/7regiuni, Axa prioritara: Îmbunatatirea infrastructurii educationale, Operatiunea: Cresterea gradului de participare la nivelu educatiei timpurii si învatamantulu obligatoriu, in special pentru copii cu risc crescut de parasire timpurie a sistemului, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltarii Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratie in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2014-2020 și Organismul intermediar Agenția pentru Dezvoltare Regională  Centru.

 Obiectivele proiectului: Reabilitarea si dotarea scolii primare din localitatea Ungurei, prin lucrari de reabilitare si dotare, in termen de maxim 24 de luni de la semnarea contractului de finantare. Asigurarea accesibilitatii la procesul educational – Reabilitarea si dotarea scolii primare din localitatea Ungurei, inclusiv a persoanelor cu dizabilitati, prin adaptarea infrastructurii si dotarea acesteia corespunzator nevoilor acestora, in termen de maxim 24 de luni de la semnarea contractului de finantare. Sporirea gradului de confort pentru participantii la invatamantul obligatoriu – reabilitarea si dotarea scolii primare din localitatea Ungurei, in conditii prietenoase fata de mediu, prin dotari moderne, posibilitatea reciclarii deseurilor, performanta energetica superioara a cladirii gradinitei, in termen de maxim 24 de luni de la semnarea contractului de finantare.

Perioada de implementare a Proiectului este de: 20.11.2019-30.0592022.

Valoarea totală contractată a proiectului este de 1.592.368,04 lei din care Asistență financiară nerambursabilă contractată este de 1.032.181,74 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât cei 178.000 de investitori consemnaţi pe Bursa de Valori Bucureşti, a afirmat, miercuri, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Alexandru Petrescu, la cea de-a 7-a ediţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea