Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO| Albaiulianul Andrei Dăramuș, 6 luni interdicție de a boxa după un KO șocant în Cupa Romaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sala Polivalentă din Iași a fost vineri, 19 martie, gazda galei semifinalei Cupei României la box pentru seniori. Evenimentul a avut parte de dueluri extrem de spectaculoase, 6 din cele 12 meciuri încheindu-se înainte de limită.

Cel mai spectaculos moment al serii s-a petrecut în prima semifinală a categoriei 75 kg, meci în care Karol Szabo (Arena Cluj) l-a făcut KO în repriza a doua pe Andrei Dărămuș (Alba). Dărămuș a căzut ca secerat la podea în urma unui croșeu puternic și bine țintit în bărbie, iar medicii prezenți în sală au intervenit de urgență și l-au repus pe picioare pe pugilistul din Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

KO devastator în Cupa României la box. Andrei Dărămuș a primit interzis să mai lupte timp de 6 luni

YouTube video

La scurt timp după ce și-a revenit, Andrei Dărămuș a fost transportat la spital pentru mai multe investigații neurologice, iar medicii i-au interzis acestuia să mai practice boxul în următoarele șase luni după lovitura primită. În timp ce medicii îi acordau îngrijiri lui Dărămuș, care a avut convulsii imediat după ce a căzut la podea, adversarul său a stat în genunchi și s-a rugat pentru sănătatea colegului.

Un alt duel extrem de spectaculos a fost cel dintre Petre Gogoșanu (CSM Craiova) și Alexandru Cuciureanu (Năvodari), din prima semifinală a categoriei 69 kg. Cuciureanu s-a impus la puncte după ce meciul a fost oprit de arbitri, ambii sportivi având nevoie de intervenția medicului în urma schimburilor dure de lovituri. După meci, învingătorul a avut nevoie de câteva copci.

În ceea ce-i privește pe ieșeni, doar unul din cei doi semifinaliști a acces în finală. Marian Chiriac (Nicolina, antrenor Nicolae Chipirog) a trecut în finala categoriei 63 kg după ce l-a învins prin RSC în repriza a 3-a în semifinale pe George Dumitrescu (Ploiești), acesta din urmă accidentându-se în ultima rundă, în timp ce se afla în avantaj.

În schimb, Robert Lambă (ACS Valea Lupului, antrenor Ion Băetu) a fost învins de James Chereji (Hunedoara), la 57 kg, sportivul ieșean rămânând cu bronzul.

Sursa: prosport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea