Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ora Pământului, sărbătorită de tinerii liberali din Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La nivel mondial, în panoplia acţiunilor de conştientizare a problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umană, se remarcă o Campanie unică în istorie, care în 2011 a reuşit să atingă circa1,3 miliarde de oameni din 128 de ţări – EARTH  HOUR.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

An de an, semnalul Campaniei a fost dat de instituţiile de cultură cu o istorie impresionantă – Opera Naţională Bucureşti şi Filarmonica “George Enescu”.

Anul 2012 ne aduce în etapa unei schimbări într-un sens profund. În urmă cu un mai bine de un an, a explodat pur şi simplu puterea uimitoare, excepţională şi minunată, de sincronizare a voinţei a peste 1,3 miliarde de persoane, a căror conştiinţă era interconectată de strigătul la unison, de o simplitate profundă, că viaţa întrece ca prioritate orice altceva.

“Îi invităm pe toţi locuitorii municipiului Sebeş ca sâmbătă, 31 martie, la ora 20.30 să stingă lumina timp de o oră şi să se alăture Tineretului Naţional Liberal în faţa Centrului Cultural ”Lucian Blaga” Sebeş, în al 4-lea an consecutiv la o Campanie unică în istorie, în cadrul căreia vom sărbători „Ora Pământului” ne-a spus Radu Cristian, preşedintele TNL Sebeş. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxa pe LUX s-a amânat până pe 30 septembrie: De ce nu s-a putut implementa măsura

Bogdan Ilea

Publicat

în

Taxa pe LUX s-a amânat până pe 30 septembrie: De ce nu s-a putut implementa măsura Taxa pe lux nu se va implementa până în toamnă. Statul a realizat că nu știe ce clădiri sau mașini vor fi impozitate sau cum se va calcula valorea impozabilă.  Executivul nici măcar nu a calculat impactul bugetar al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea