Rămâi conectat

Sport

Arieşul Apuseni a învins în primul amical

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În prima partidă de verificare a anului 2011, Arieşul Apuseni Baia de Arieş a învins cu 3-2 (2-1) echipa a doua a CFR-ului Cluj (jucători ce n-au prins lotul pentru Antalaya şi de la juniori), golurile gazdelor fiind înscrise de Al. Oneţ, Botar şi Stoinea. Antenorul Marius Dup a mizat pe următorii jucători Sima – Colda, Cioropar, Oct. Popa, Petaca, Ţibaică, Ad. Praţa, R. Marc, Tutuian, Stoinea, Oneţ (mai intrând Ad. Mucea, Al. Praţa, Oaidă, Al. Botar şi Al. Vodă).
O altă formaţie din munţii Apuseni, Cuprirom Abrud va susţine miercuri o întâlnire amicală, pe propriul teren cu divizionara secundă CS Deva, ce efectuează în această perioadă un minicantonament la Arieşeni. Adversara Unirii Alba Iulia în lupta pentru evitarea retrogradării în seria vestică are un nou tehnician principal, pe Constantin Olariu. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea