Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO: Un subofiţer de 30 de ani din Alba Iulia a decedat aseară într-un grav accident rutier, între Sibiu şi Cisnădie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Alexandru Constantinescu din Alba Iulia, subofiţer al Unităţii Militare de Artilerie Sibiu a decedat joi, 15 martie, într-un grav accident de circulaţie care a avut loc pe DJ 106 între Sibiu şi Cisnădie. Tânărul subofiţer în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul în Alba Iulia este căsătorit şi are un copil de 6 ani.

Maşina pe care o conducea a rupt un parapet şi s-a dat de câteva ori cap, oprindu-se în cele din urmă, într-o râpă la circa 10 metri mai jos, faţă de nivelul şoselei. Echipajul SMURD care a ajuns la scurt timp la locul accidentului a efectuat în zadar manevrele de resuscitare.

Potrivit IPJ Sibiu, şoferul care se afla la volanul autoturismului proprietate personală, s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, a pierdut controlul asupra volanului şi s-a răsturnat într-o râpă. Cu toate că purta centura de siguranţă, impactul foarte dur i-a provocat leziuni mortale tânărului militar.

Potrivit cotidianului Tribuna din Sibiu, cazul va fi preluat de Parchetul Militar Braşov.

sursa foto/video: http://www.tribuna.ro; tribunasibiu

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Cum s-a petrecut accidentul în care un minor de 15 ani a fost lovit de o mașină pe șoseaua de centură Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Cum s-a petrecut accidentul în care un minor de 15 ani a fost lovit de o mașină pe șoseaua de centură Alba Iulia Un accident a avut loc joi, 18 iulie 2024, în jurul orei 18.28 pe șoseaua de centură Alba Iulia. Un minor în vârstă de 15 ani a trecut strada neregulamentar, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea