Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Tânăr de 30 de ani, din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști: A distrus ușa apartamentului tatălui său și a încălcat ordinul de protecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Un tânăr din Alba Iulia a încălcat ordinul de protecție și a distrus ușa apartamentului tatălui său. A fost reținut de polițiști și urmează să fie cercetat sub control judiciar.

La data de 20 iunie 2020, un bărbat de 73 de ani, din Alba Iulia a sesizat poliția cu privire la faptul că fiul său a distrus ușile locuinței și a încălcat prevederile unui ordin de protecție.

Polițiștii deplasați la locuința reclamantului au constatat că, în perioada 19 – 20 iunie 2020, fiul său, în vârstă de 30 de ani, ar fi încălcat prevederile ordinului provizoriu de protecție, emis de Judecătoria Alba Iulia, care îi interzice să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de locuința tatălui său și a distrus ușile apartamentului.

Față de fiul reclamantului, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecție, iar în cursul zilei de duminică, 21 iunie, a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Prevenirea și combaterea violențelor în Alba: Sistemul de brățări electronice devine operațional

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | Prevenirea și combaterea violențelor în Alba: Sistemul de brățări electronice devine operațional Prevenirea și combaterea violențelor de orice fel reprezintă un domeniu prioritar de acțiune pentru Poliția Română, ce presupune concentrarea eforturilor instituționale, identificarea și implementarea a noi mecanisme de lucru, astfel încât victima violenței să fie protejată, iar agresorul sau agresorii să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea