Tânăr de 30 de ani, din Alba Iulia, REȚINUT de polițiști: A distrus ușa apartamentului tatălui său și a încălcat ordinul de protecție

Un tânăr din Alba Iulia a încălcat ordinul de protecție și a distrus ușa apartamentului tatălui său. A fost reținut de polițiști și urmează să fie cercetat sub control judiciar.

La data de 20 iunie 2020, un bărbat de 73 de ani, din Alba Iulia a sesizat poliția cu privire la faptul că fiul său a distrus ușile locuinței și a încălcat prevederile unui ordin de protecție.

ELIT

Polițiștii deplasați la locuința reclamantului au constatat că, în perioada 19 – 20 iunie 2020, fiul său, în vârstă de 30 de ani, ar fi încălcat prevederile ordinului provizoriu de protecție, emis de Judecătoria Alba Iulia, care îi interzice să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de locuința tatălui său și a distrus ușile apartamentului.

Față de fiul reclamantului, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și încălcarea ordinului de protecție, iar în cursul zilei de duminică, 21 iunie, a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...