Rămâi conectat

Actualitate

Florin Roman, liderul deputaților liberali, precizări privind muncile agricole: „Sunt exceptate de la restricțiile de circulație”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După declarațiile făcute de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, prin care acesta menționa că „românii care au o proprietate la țară nu pot folosi grădina sau livada de legume ca un pretext pentru a circula”, liderul deputaților PNL, Florin Roman a făcut și o precizare cu privire la acest lucru, menționând că „a fost interpretata greșit o afirmație”.

„In urma numeroaselor mesaje primite de la cetățeni, l-am contactat pe ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat oficial ca:”muncile agricole sunt exceptate de la restricțiile de circulație impuse, prin OM”, iar temeiul legal este ordonanța militară nr 3, care permite lucrările agricole și deplasarea la aceste terenuri.

L-am contactat și pe ministrul Agriculturii, dl Adrian Oros, care a întărit aceste lucruri și a completat ca încă de la început a încurajat munca pământului. Domnia sa susține ca a fost interpretata greșit o afirmație referitoare la cei care fac exces de aceasta eliminare a restricțiilor de circulație.

Am făcut aceste precizări pentru a clarifica aspectele semnalate in spațiul public și on line. Va mulțumesc!”, a declarat Florin Roman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de INUNDAȚII în Alba și alte zone din țară, până joi dimineața: Râurile vizate Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis miercuri 8 mai 2024, o avertizare cod galben de inundații în Alba, valabilă până joi dimineața, la ora 8:00. Sunt prognozate scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea