Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Florin Roman, liderul deputaților liberali, precizări privind muncile agricole: „Sunt exceptate de la restricțiile de circulație”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După declarațiile făcute de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, prin care acesta menționa că „românii care au o proprietate la țară nu pot folosi grădina sau livada de legume ca un pretext pentru a circula”, liderul deputaților PNL, Florin Roman a făcut și o precizare cu privire la acest lucru, menționând că „a fost interpretata greșit o afirmație”.

„In urma numeroaselor mesaje primite de la cetățeni, l-am contactat pe ministrul de Interne, Marcel Vela, care a precizat oficial ca:”muncile agricole sunt exceptate de la restricțiile de circulație impuse, prin OM”, iar temeiul legal este ordonanța militară nr 3, care permite lucrările agricole și deplasarea la aceste terenuri.

L-am contactat și pe ministrul Agriculturii, dl Adrian Oros, care a întărit aceste lucruri și a completat ca încă de la început a încurajat munca pământului. Domnia sa susține ca a fost interpretata greșit o afirmație referitoare la cei care fac exces de aceasta eliminare a restricțiilor de circulație.

Am făcut aceste precizări pentru a clarifica aspectele semnalate in spațiul public și on line. Va mulțumesc!”, a declarat Florin Roman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiții cu o zi înainte de Florii: Se fac plăcinte cu mere și se dau de pomană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sâmbăta lui Lazăr. Obiceiuri și tradiţii în sâmbăta Floriilor – se fac plăcinte cu mere şi se dau de pomană • Istoricul sărbătorii „Moșii de Florii” Sâmbăta lui Lazăr este sărbătorită de creștini-ortodocși cu o zi înainte de Duminica Intrării lui Hristos în Ierusalim (Duminica Floriilor) și reprezintă puntea de legătură între Postul Paștelui și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea