Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Materiale de protecție pentru jandarmi ,donate de organizațiile și asociațiile din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii din Alba au primit mai multe materiale de protecție atât de necesare în această perioadă, donate de organizațiile și asociațiile din Alba Iulia.

”Din partea Centrului Maria Beatrice din Alba Iulia a ajuns ieri al doilea rând de viziere pentru colegii noștri. În total 100 de viziere au fost donate către instituție pentru jandarmii care sunt direct implicați în misiunile desfășurate în contextul răspândirii Covid-19.

De altfel, Rotary Club Alba Iulia ne-a sprijinit în această perioadă cu 90 de viziere, 100 de măsți de protecție și 15 flacoane cu biocid.

Apreciem aceste gesturi care reprezintă un real ajutor pentru protecția noastră dar și a celorlalte instituții implicate. Mulțumim tuturor celor care au înțeles misiunea noastră în această perioadă”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea