Rămâi conectat

Sport

Liderul CS Ocna Mureș s-a distanțat la 5 puncte, după victoria de la Micești | Performanța Ighiu, ținută în șah la Săsciori

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș, liderul Ligii a 4-a, s-a distanțat la 5 puncte în clasament, după succesul de la Micești. Trupa lui Gabriel Cotoară are maximum de puncte în cele două jocuri din retur, singura ce a reușit acest lucru în 2020. De remarcat remiza de la Săsciori, unde penultima clasată a încurcat Performanța Ighiu, o echipă cu pretenții la podium.

Rezultate:

AFC Micești – CS Ocna Mureș 1-4 (1-2): V. Barna (10, penalty), respectiv T. Cristea (17), B. Cristea (44), Chișu (55), Cl. Marcu (70, penalty).

Liderul a revenit de la 0-1 și a reușit un succes concludent care îl distanțează la 5 puncte în fruntea ierarhiei, după ce CS Universitatea Alba Iulia a remizat pe propriul teren. De remarcat că T. Cristea, căpitanul oaspeților, este noul golgheter al Ligii a 4-a, depășindu-l cu un gol pe A. Gherman (Inter Unirea). B. Mârza (AFC Micești) a fost eliminat în minutul 69.

*Nicolae Linca Cergău – Viitorul Vama Seacă 1-5 (1-0): Spătăcean (2), respectiv Vaida (70, 90+3), Contor (73, penalty), Vozar (77), Spinean (88). Oaspeții au întors senzațional rezultatul după pauză, când au marcat de 5 ori în ultimele 20 de minute, pentru cea mai clară victorie externă a sezonului. Cu aceste 3 puncte, echipa din comuna Hopârta s-a distanțat de zona minată a ierarhiei.

*Spicul Daia Română – Olimpia Aiud 1-1 (1-0): R. Mihălțan (6), respectiv Ad. Lăcătuș (65). Un meci echilibrat, cu ocazii de ambele părți și un rezultat echitabil, gazdele marcând prin R. Mihălțan, fost echipier al grupării aiudene.

*Energia Săsciori – Performanța Ighiu 2-2 (1-2): Andreiu (10), Jula (48), respectiv S. Turuș (15, 18). O întâlnire spectaculoasă, cu răsturnări de scor (1-0, 1-2, 2-2) și o supriză a etapei. În minutul 85, T. Mărginean (Performanța) a fost eliminat. Vizitatorii rămân în afara podiumului după această remiză, întâia stagională, la primul meci din retur

Foto: CS Ocna Mureș (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) – abandon la Cupa României de seniori Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia) a abandonat în cursa de 3000 metri obstacole din cadrul Cupei României la seniori, competiție ce se dispută la București, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter”. Competitoarea din Alba a acuzat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea